Hirdetés

Arma 3 - elkezdődött az új pályaszerkesztő bétatesztje

|

Hamarosan mindenki megvalósíthatja majd álmai csataterét az Arma 3-ban, de előtte még szükség lesz egy tesztkörre.

Hirdetés

Utóljára az E3-on hallottunk korunk legjobb harci szimulációjáról, mégpedig annak kapcsán, hogy a játék egy rendkívül kidolgozott csatatérrel bővül. Ezúttal nem új tartalomról számolt be a játékot fejlesztő Bohemia, viszont az új 3D szerkesztővel bárki létrehozhat majd hasonló pályákat.

Már elérhetőek a 3D-s szerkesztő eszközök, legalábbis béta változatban és a Bohemia megnyugtatott mindenkit, hogy az új szoftver kompatibilis lesz az előző, 2D-s szerkesztővel készült pályákkal, ráadásul a használata is könnyebb. Persze ez a része már talán szubjektív.

Az "Eden" névre keresztelt eszköz végleges verzióját majd az egy később megjelenő frissítés részeként kapják meg a játékosok, természetesen továbbra is teljesen ingyen. Ha szeretnétek letölteni, akkor nincs más teendőtök, mint a Steamen jobb gombal rákattintani a játékra a könyvtáratokban és a tulajdonságok között beállítani, hogy szeretnétek a development buildeket letölteni a stabil verziók helyett. Nyilván ennek az a rizikója is megvan, hogy több buggal találkoztok útközben, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megéri-e.

Nektek hogy tetszik, kipróbáljátok majd? Melyikőtök fogja először megépíteni Westerost?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)