Hirdetés

Arma 3 - folytatódik a kampány

|

Az igazán jól sikerült első rész után most itt a második DLC, amelyben folytathatjuk az Arma egyjátékos kampányát.

Hirdetés

A Bohemia Interactive nem tudta időre befejezni a játékot, de mivel csak a történet hiányzott, kiadták az Arma 3-at egyjátékos mód nélkül. Ezt 3 DLC formájában pótolják, melyből az elsőt még 2013. októberében kaphattuk meg.

Ma pedig megérkezett a trió második része, így a Survive után most az Adapt alcímű részt is kipróbálhatjuk. A kampányban egy szigeten rekedt katonát, Ben Kerry-t irányítjuk majd. Egy akció után ragadt a görögországi Altis szigetén, ahol a háború számára nem ér véget.

Az új részhez egy új trailert is kaptuk, amely túl sokat nem árul el ugyan az eseményekből, legalább jól néz ki. A harmadik rész, amely lezárja majd az Arma 3 egyjátékos kampányát valamikor márciusban érkezik majd, és stílusosan a "WIN" alcímet viseli.

Ha esetleg lemaradtatok volna, csütörtök estig tart a Humble Weekly Bohemia-s akciója, amelyben bagóért juthattok hozzá a csapat 8 játékához, és az Arma DayZ modját is bezsebelhetitek. Nektek hogy tetszik a sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)