Hirdetés

Boldog harmadik születésnapot, Runes of Magic!

|

A kezdetektől fogva végigkövettük a népszerű és ingyenes MMORPG eddigi pályafutását, hogy három év után együtt ünnepeljünk vele!

Hirdetés

Magyarország MMO-nagykövete, Gyu mester a sikeres rajttól kezdve tudósított titeket a Runes of Magic minden fontosabb lépéséről: ott volt a különböző fejezetek bemutatkozásánál, a felhasználók méretét megcélzó becsléseknél, és az évfordulóknál is.

Most harmadik születésnapját ünnepli a Runewaker által megálmodott, Frogster által Európába importált Runes of Magic, amely a mai napig az egyik legismertebb és népszerűbb ingyenes MMO címnek számít. E szép alkalmat természetesen a fejlesztők sem hagyhatnak kihasználatlanul, ezért az ünnep fényében megannyi event vette kezdetét a játék világán belül és exkluzív eseményekkel is várják a felhasználókat.

A játékbeli szülinapozás március 19-től egészen 25-ig tart, így mielőbb érdemes megkeresnünk a felhasználónevünket és jelszavunkat, majd élvezni a Frogster kínálta ajándékokat és önfeledten szórakozni barátainkkal, akik lehet, hogy szintén a játék indulásától kezdve öreg bútordarabnak számítanak Taborea földjein. Sok sikert Runes of Magic és isten éltessen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)