Hirdetés

Boldog karácsonyt!

|

Jó reggelt, kedveseim! Ideje meglesni, mi van a fa alatt, ha még nem tettétek meg tegnap este.

Hirdetés

Először is megragadnám az alkalmat, hogy mind a magam, mind a GameStar teljes csapata nevében mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánjak.



Remélem, mindenki olyan ajándékot kapott, amire vágyott. Ám ha mégse ez lenne a helyzet, akkor sem szabad elkeseredni, a karácsony nem erről szól, legalábbis nem erről kellene hogy szóljon. Ha lehet, ne csak ilyenkor legyetek jók egymáshoz, hanem az év minden napján. Persze mindettől függetlenül roppant kíváncsi vagyok rá, hogy ki mit kapott, szóval ne fogjátok vissza magatokat, osszátok meg velem és egymással bátran!

Ha már karácsony van...



És egy személyes kedvenc...



Természetesen ma is lesznek hírek, attól, hogy ünneplünk, pihenünk és szedjük magunkra a plusz kilókat, még nem áll meg az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)