Hirdetés

Boldog Születésnapot, Grand Theft Auto 3!

|

Szombaton volt 10 éve, hogy először játszhattuk a végleges GTA 3-at.

Hirdetés

2001. október 22-én jelent meg a Grand Theft Auto 3, Playstation 2-re, PC-n pedig a következő év májusában vált hozzáférhetővé. A Grand Theft Auto már első próbálkozásra is igazán érdekes darabnak sikeredett, a 486-oson jókat játszottam vele, és a doboza is máig ott csücsül a polcomon. (Ingyenesen letölthető)Jól kitalált játékmenete, és egyedi stílusa biztosította számára, hogy hamar megkedveljem.

A Londonban játszódó folytatások és a második rész elkerült, de a Grand Theft Auto 3 nem. Amikor először láttam, nem hittem a szememnek, főleg azért, mert 10 éve még nem volt mindennapos a folyamatos internetes kapcsolat, így leginkább csak a magazinokban láthattunk róla képeket.

Azok pedig nem adták vissza azt, amit mozgás közben mutatott a játék. Hihetetlen volt az a fajta szabadság és látványvilág, melyet a Rockstar terméke nyújtott, nem is beszélve az elmés küldetésekről, melyeket az autóban hallható rádióállomások zenéje keretezett.

Van-e olyan játékos, aki nem emlékszik a Flashback 95.6-ra, melyben a Scarface betétdalai hallhatóak, vagy a Rise FM trance dallamaira, esetleg a K-Jah reggae-jére? A Triad, Yakuza, Diablos bandákra, a Forelli-féle maffiára, vagy arra a botrányra, mely szeptember 11. eseményeit követte és Liberty City térképére vonatkozott?

Néma hősünkkel heteken keresztül róttuk a város utcáit, a legváltozatosabb küldetéseket teljesítve, vagy néha csak úgy autózgattunk, keresve az ugratókat, rejtett cuccokat. Szóval boldog születésnapot!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)