Hirdetés

Star Trek Online - így kell szülinapi zsúrt tartani

|

A készítők új küldetésekkel és jutalmakkal készültek a játék negyedik születésnapjára.

Hirdetés

A Star Trek Online alkotójával, a Cryptic Studios csapatával már találkozhattunk olyan neveknél, mint a City of Heroes vagy a City of Villains. Igyekeztek olyan játékot létrehozni, ahol a hű rajongók és az univerzummal még csak ismerkedő játékosok is otthon érezhetik magukat. A 2010-ben kiadott Star Trek Online ingyenesen letölthető, és most ünnepli 4. évfordulóját.

Mától, egészen február 27-ig Q vezetésével új küldetéseken vehetünk részt, tőle vehetjük majd át az ezekért járó jutalmakat is az Earth Spacedock, a Qo’noS vagy a New Romulus Command szektorokban. A “Party Patrol” küldetésben például segíthetünk neki „felhajtani és összegyűjteni a talpnyalóit az Akadémián”, amiért is 40 Qmendation (Q-tól kapott reputation) jár minden egyes nap, és mellé Festive Party Horn, Dilithium Ore vagy Party Box választható.

A fesztivál mellett megjelent a legújabb „A Step Between Stars” epizód is a Voyager admirálisát, Tuvok-ot alakító Tim Russ elbeszélésében. Az új rész a Solanae Dyson Sphere történetszálat folytatja és Tuvoknak aszisztálva a játékosoknak lehetőségük van kipróbálni az új Dyson Science Destroyer hadihajót. A Tier 5-ös jármű az Anniversary Event Reputation Project keretében meg is vásárolható. A küldetést teljesítő játékosok összes karaktere egyszeri 400 Qmendation díjazást kap, amivel saját hajójuk beszerzéséhez kerülhetnek közelebb.

További információkat az STO hivatalos honlapján találtok. Ti ünnepeltek velük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)