Hirdetés

Boldog Újévet kíván a GameStar!

|

Ez az év is eltelt. Búcsúztassuk együtt 2014-et és kívánjunk egymásnak játékokban gazdag boldog Újévet.

Hirdetés

Durva kis év volt ez, pajtások. Kaptunk hideget-meleget és erről tanúskodik Epres és Nightwolf, Dudu, Chava, Kaci, Paca, Mocsy, RG, HP, Mazur és daev évértékelője is. 

Mi így búcsúztunk 2014-től és most már készen állunk, hogy 2015. első hetében megszegjük az összes újévi fogadalmunkat. Idén újfent hatalmasat fejlődött a GSO és mindez persze lehetetlen lett volna nélkületek, csodálatos olvasók. Tudjuk, hogy nem mindig értünk egyet és nem könnyű a változás, ezért is szeretnénk külön megköszönni nektek, hogy idén is velünk tartottatok és támogattatok minket. 

Egy fogadalmat viszont mindenképpen betartunk. Megígérjük, hogy Magyarország legnagyobb gamer életmód magazinja 2015-ben is tovább nő és egyre több területet fed majd le, hogy mindenki megtalálhassa benne azt, amit a legjobban szeret.

 

 

 

Milyen terveitek vannak 2015-re? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)