Hirdetés

Boldog ünnepeket kíván a Naughty Dog

|

A Naughty Dog munkatársai, kicsit későn ugyan, de szintén elküldték ünnepi jókívánságaikat a rajongóknak!

Hirdetés

A 2012-es év főleg a The Last of Us körül forgott, legalább is, ami a Naughty Dog munkásságát illeti. Rengeteg infóval, és videóval gazdagodtunk az idén, de a jövő év még eseménydúsabb lesz, ha minden úgy alakul, ahogy a tervezők kigondolták. Amennyiben nem jön közbe egy újabb világvége, akkor jövő év május 7-től már meg is vásárolhatjuk az Uncharted sorozat alkotóinak új sikerjátékát.

A közeli határidő miatt az ünnepek után a csapat azonnal felveszi a csavarkulcsot: folyamatosan dolgoznak majd a The Last of Us fejlesztésén, és mindent megtesznek, hogy legalább annyira megszeressék a játékosok az új történetet, mint az Uncharted hősének utazásait. Persze addig ők is kiélvezik az ünnepek nyugalmát: barátaik és családtagjaik körében játsszák végig azokat a címeket, amikre év közben nem jutott idő, és ugyanezt kívánják nektek is. Mindenkinek nagyon kellemes pihenést kívánnak a fejlesztők, köszönik, hogy kitartottatok mellettük és remélik, hogy legalább annyira élvezitek majd az új játékukat, amennyire ők az azon való munkát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)