Hirdetés

Bombaszakértő karaktert hoz az Apex Legends következő szezonja

|

Közül két évvel a játék megjelenését követően a választható legendák felhozatala 16-ra fog bővülni.

Hirdetés

Nagyjából két hét múlva újra megváltozik az Apex Legends világa, ugyanis elkezdődik a játék 8. szezonja, amelynek köszönhetően módosul a Kings Canyon térkép, illetve az új hőssel, Fuse-zal vadászhatunk a többi játékosra.

A fejlesztőcsapat Respawn Entertainment egy újabb Stories from the Outlands epizóddal mutatja be az ausztrál származású karaktert, aki a különböző robbanószerek szakértője, és a 8. szezonban bemutatkozó 30-30 Repeater puskát forgatja.

Hirdetés

Az Apex Legends 8. szezonja február 2-án veszi kezdetét, előtte számíthatunk arra is, hogy a Respawn kicsit változtatni fog a fegyverek és a különböző eszközök egyensúlyán.

Nektek hogy tetszik Fuse karaktere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)