Hirdetés

Bombázás és kalandozás egy robottal

|

Mivel jobb helyeken a mai volt az iskolai év utolsó napja, és holnaptól beköszönt a nyári szünet, ezért ma egy dupla ajánlóval kedveskedünk nektek.

Hirdetés

Csapjunk is bele a lecsóba, első játékunk a Roly-Poly Cannon 2, melyben az első részhez hasonlóan egy ágyúval kell lövöldözni a számunkra nem szimpatikus elemeket. Az ágyúgolyókon egy időzítő található, mely három másodpercről számol vissza, majd hirtelen felrobbantja magát. Ha közel van a kis emberke, akkor jól jártunk, hiszen halálával a következő pályára léphetünk, ám ha messze, akkor bombázásunk hatástalan volt. Vigyázzunk azért arra, hogy csak a rosszarcú bábukat robbantsuk morzsává, a jókat ne bántsuk, mert elpusztításukért büntetőpont jár, mely a kilőtt bombák számához adódik hozzá.

A második játékban egy kis robottal barangolunk, miközben furfangos fejtörőkkel találjuk szembe magunkat. A Little Wheel kinézete kicsit a World of Goo világára hajaz, de ez nem azt jelenti, hogy valaki másolta volna a másikról. A játék nagyon jól ki lett találva, mindig mutatja, hogy hova kattinthatunk, mik a lehetőségeink. Az egykerekű masinával kell megoldani a feladványokat, kombinálva a rendelkezésünkre bocsájtott tereptárgyakat. Van ahol kísérleteznünk kell, mint például milyen állásban kell tartózkodnia a keréknek, hogy a híd leereszkedjen, és hasonló nyalánkságok.

Mindenkinek jó tanévzárást kíván a GameStar csapata!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)