Hirdetés

Bombshell - Duke Nukem felülről, mellekkel

|

A Duke Nukem készítőinek új játékában ugyan egy félig kopasz hölgy szerepel, a stílust le sem lehetne tagadni.

Hirdetés

Bár a trailer alapján ebből a játékból lehetne az, ami a Duke Nukem Forever sohasem volt, máris le kell lomboznom a kedélyeket: az új Unreal motorral készülő program sajnos nem FPS lesz, hanem felülnézetből játszódó akció szerepjáték - kicsit Diablo, kicsit Alien Breed, és nagyon - NAGYON - 3D Realms játék.

A Duke Nukem 3D-t tető alá hozó csapat (a pereiről híres George Broussard vezetésével) mellett az oldschool lövöldék királyai, a Rise of the Triad remake-t megalkotó Interceptor Entertainment is a projekten melózott - ez azonban nem nagyon látszik meg a beharangozóból. Ha a főhősnek nem lennének kihangsúlyozott nemi jellegei, gyakorlatilag egy az egyben egy Duke-teasert is vizslathatnánk: a zene, a vágás, a főhősön pásztázó kamera mind és mind a klasszikus lövöldére hajaz. A program főhőse természetesen az elnököt próbálja megmenteni az életére törő mechanikus rémek elől, miközben új világokat és soha nem látott rémeket pusztít el - többek között a robotkarjának a segedelmével, PlayStation 4 és PC platformokon.

Ti mit gondoltok? Nektek is beugrott sokunk kedvenc űrlény vadásza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)