Hirdetés

Bombshell gameplay - akcióban a női Duke Nukem

|

A Rise of the Tirad fejlesztőcsapata tíz percet mutatott a sajtó által csak női Duke Nukemnek becézett Bombshell játékmenetéből a QuakeCon 2015-ön

Hirdetés

Mostanság zajlik a QuakeCon 2015, ahol a 3D Realms és az Interceptor Entertainment felülnézetes akciójátéka, a Bombshell tíz percnyi gameplay videóval hallatott magáról. 

A Bombshell eredetileg egy új Duke Nukem címnek készült, azonban a Gearbox perre vitte a dolgot, ami miatt a készítők kénytelenek voltak változtatni a koncepción. Így született meg a sokak által csak női Duke Nukem-ként emlegetett női zsoldos, Shelly "Bombshell" Harrison, akinek legfőbb feladata, hogy megmentse az elnököt, akit földönkívüliek raboltak el. Persze Shelly nem a diplomáciát alkalmazza az alienek ellen, hanem mechanikus karjával és változatos fegyverekkel (revolver, lángszóró, lézervető és sok más) rúg szét hátsókat nagy elánnal és szemrevaló külsővel: 

A Bombshell megjelenése még idén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de pontos dátumot egyelőre nem jelentett be hozzá a 3D Realms. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)