Hirdetés

Bonfire Studios - Az Ensemble veteránjainak újabb gyülekezőhelye

|

Rövid időn belül a második olyan stúdió nyitotta meg kapuit, amelynek munkatársai az Ensemble sorait erősítették.

Hirdetés

A Robot Entertainment 45 fős gárdája mellett végre bemutatkozott a 35 fővel induló Bonfire Studios is. David Rippy cégvezető (az Ensemble korábbi menedzsmentjének tagja) a honlap fellövésével egyidőben bejelentette, hogy már dolgoznak első saját szellemi produktumukon (IP), de néhány hónapig még nem árulják el a részleteket. Csak annyi olvasható a portálon, hogy gyors és addiktív, szórakoztató és izgalmas, remek történet, játékmenet és harcok jellemzik. A műfaja pedig egyelőre titkos, ahogy a címe is.

Korábban ezeken dolgoztak

bonefire.jpg


Másfél évtizednyi tapasztalat, és azok a játékok, amelyeken korábban dolgoztak (ez a csapat adta a Halo Wars fejlesztőinek magját) önmagukban még nem garantálják a sikert, de arra mindenképpen elegendő, hogy figyelemmel kísérjük további ténykedésüket.
Sok sikert kívánunk, és sok jó játékot várunk!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)