Hirdetés

Bonfire Studios: Szüneteltetik a stratégiai játékokat

|

Egy időre biztosan távol marad a valósidejű stratégiai játékoktól a múlt hónapban megalapított Bonfire Studios.

Hirdetés

Két fejlesztőstúdiónak is életet adott a Halo Wars munkálatainak befejezésével örökre elhallgató Ensemble Studios, elsőként a Robot Entertainment lobogója emelkedett magasba, majd néhány nappal később megszületett Bonfire Studios. Utóbbi vállalat David Rippy vezetésével kíván betörni a videójátékok piacára. Már februárban tudni lehetett, hogy alkalmazásában álló harmincöt fős brigádja egyedi elképzeléseken nyugvó alkotás előkészítésén fáradozik. Rippy elmondta, hogy első játékuk eltérő tálalásban kerül felszolgálásra, mint korábbi projektjeik, de feltehetőleg jövőbeni termékeik mindegyikében komoly szerephez jutnak a stratégiai elemek. Vélhetően hátat fordítottak a valósidejű stratégiák világának, ahogy a vezérigazgató fogalmazott, tanultak az Ensemble hibájából és nem szeretnék, ha a történelem ismételné önmagát. Korábban többször is próbálkoztak stratégiáktól eltérő stílusú játékokat fejleszteni, azonban képtelenek voltak magukról levakarni az „RTS gyárosok" címkét.

Halo Wars

halowars.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)