Hirdetés

Böngészőbe viszi játékait az EA

|

A Chrome webáruházába kerül több neves EA kiadású játék

Hirdetés

Tegnap indította el a Google saját alkalmazásbazárját, ahonnan Chrome böngésző alá vagyunk képesek telepíteni a felkínált a programokat. Az App Store mintájára létrejött szolgáltatás a Chrome Web Store nevet kapta.

Erre tromfolt rá az EA mikor bejelentette, hogy több jó nevű játékának böngészőbe telepíthető változatát kívánja elérhetővé tenni a Google rendszerében. Olyan címek kerültek megemlítésre, mint Poppit!, Lords of Ultima, FIFA Superstars és Tiger Woods PGA Tour Online, valamint a Mirror's Edge 2D-s változatáról is szó esett. Időpontot és árat nem tudunk, de essék ezentúl tehát sűrűbben böngészni a Chrome Web Store-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)