Hirdetés

Böngészős rakétanavigáció

|

Mai játéközön.hu ajánlónkban reflexeinken és kézügyességünkön múlik minden. Te hogy állsz ezekkel?

Hirdetés

Barátoktól, ismerősöktől is hallhattuk már, de az ember saját magán is észreveheti, hogy ha huzamosabb ideig játszik pörgős FPS-ekkel, reflexeink gyorsasága látványosan megnőhet. Ennek jelentőségét mondjuk egy railgunoktól hangos Quake 3 meccsen nem kell túlságosan ecsetelni. Ha az évek során ilyen játékokon megedződve úgy érezzük, hogy bárkinek képesek vagyunk kilométerekről, ugrás közben pontosan kilőni a bal szemét, akkor könnyűszerrel vehetjük a 3D Missle Game akadályait is, kezdetben... Minden pályát egy villámgyors rakéta hegyéről személhetünk, és innen kell precízen bemérnünk, hogy mikét surranhatnánk keresztül az izgő-mozgó lyukacsos ajtókon. Ja igen, lyukérzék is kell, különben nagyot koppanhatunk. Minden pályán nő a sebesség, szaporodnak az ajtók, nekünk pedig folyamatosan kapkodni kell az egerünk.

 

missle.jpg
 

Új feltöltés a Játéközön.hu-n a RotoMaze. Labirintusból kitalálni még mindig a legjobb időtöltésnek számít, és ha ezt megfűszerezzük némi kézügyességgel, akkor máris mai második játékunkat kapjuk. Mihelyst magunk előtt látjuk a teljesítésre ítélt pályát, először gondlatban menjünk rajta végig, és nyugtázzuk a célba vezető útvonalat. Majd fogjuk meg az egész pályát a kék sarkánál, és fordítsunk rajta egyet! Ahogy fordul a pálya, a golyó úgy fog a lejtőkön megindulni, illetve a további forgatásokkal megállni.Minden a kézügyességünkön múlik, hogy eljut-e kicsiny golyónk a pirossal jelölt célba, vagy megreked valamelyik zsákutcában. Amilyen egyszerű, olyan szórakoztató. 
 
rotomaze.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)