Hirdetés

Bónuszokkal csinálna kedvet a Red Dead Online-hoz a Rockstar

|

A decemberben indult leárazás lassan a végéhez közeledik, de a Rockstar Games még tesz egy próbát a játékosok aktivizálására.

Hirdetés

Még novemberben adtunk hírt arról, hogy a bezuhanó játékosszám hatására a Rockstar Games 75%-os leárazást hirdetett a Red Dead Redemption 2 önállósított többjátékos módjára, a Red Dead Online-ra. Az akció keretében 4,99 euróért, azaz kevesebb, mint 2000 forintért juthatunk hozzá a western mókához, ám már nem sokáig, mivel vészesen közeleg az akció február 14-i lezárása.  

A SteamChartsot elnézve azonban nem lehetett túl sikeres a kampány: a jóárasítás meghirdetésekor a Valve platformját választó napi játékosok maximális száma 15.000 körül volt, jelen hír írásakor viszont az elmúlt 30 napra már csak 9.104-et jelez az oldal. Nem csoda hát, hogy a Rockstar Games az utolsó napokban is igyekszik megtolni azt a bizonyos szekeret.

Hirdetés

A vásárlói kedv feltüzelésére most egy sor bónuszt jelentettek be mindenkinek, aki december 1. és február 15. között játszott vagy játszik a Red Dead Online-nal. Az ajándékok között olyan tételek sorakoznak, mint például +5000 Club XP, 2 ingyenes képességkártya, vagy egy ingyenes lóújraélesztő.

A bónuszban részesülők ezeken túl kedvezményes ajánlatokkal is élhetnek, melyek közül a féláron kapható fegyverek tűnnek a legcsábítóbbnak. A jutalmakat az ígéretek szerint 72 órán belül minden érintett felhasználóhoz eljuttatják, beleértve a teljes verzió tulajdonosait is.

A fejlesztő közleménye egyébként azzal indokolja az újabb akciót, hogy Red Dead Online önállósítását kísérő "óriási" reakciót ünneplik vele, ám ezt a fent idézett statisztika tükrében azért nehéz elhinni, még ha nem is a Steam az egyetlen platform, ahol futtatható a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)