Hirdetés

Bonyolódik a PlayStation 3 Slim ügye

|

Titkosnak minősülnek a nem létező PlayStation 3 Slim modellt megörökítő kémfotók.

Hirdetés

Kellemetlen helyzetbe került az Engadget Mobile névre hallgató internetes portál szerkesztősége, miután elektronikus levelesládájukban landolt a Sony egyik partnervállalatának hivatalos levele. A kínai illetőségű vállalat nem kívánta nyilvánosságra hozni nevét vagy pontos tevékenységi körét, azonban feltételezések szerint dolgozójuk számlájukra írható a napokkal korábban kiszivárgott, vékonyabb PlayStation 3 modellt megörökítő fotók.

A kínai partnercég felszólította az Engadget Mobile szerkesztőségét, hogy mielőbb távolítsák el a PS3 Slim kémfotókat, ugyanis titkos képeket hoztak nyilvánosságra. Eredetileg egyszerű szóbeszédként indult világhódító körútjára a vékonyabb PS3 modell híre, melynek bemutatkozására a júniusban megrendezésre kerülő E3 játékkiállítást tartják tökéletesnek az ügyben érintett bennfentesek. Habár a Sony nagy-britanniai képviselete tagadta a Slim változatra vonatkozó beszámolókat, anyavállalatuk továbbra sem hajlandó hivatalos tájékoztatással előállni a témában. Kíváncsian várjuk a szappanopera következő felvonását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)