Hirdetés

Boogie nem lesz, de SSX talán...

|

Vajon visszatérnek egyes sikeres EA játéksorozatok? Most kiderül...

Hirdetés

Az EA Montreal általános menedzsere, Alain Tascan nyilatkozott nemrégiben.

Előszöt a hódeszkás SSX franchise sorsáról volt szó, a játékból egyelőre nem készül folytatás. "Ha lesz megfelelő piacés készen fog állni egy új SSX-re, akkor majd meggondoljuk, készítsünk-e egy újabbat vagy sem" - mondta Alain Tascan. Wii játékosok az SSX Blurrel kihasználhatták egy modern SSX képességeit, PS3-on és Xbox 360-on voltaképpen csak a régebbi SSX-eket konvertálgatták..

SSX
SSX

Egy másik EA franchise sorsa is felmerült a kérdésekben, ez a Boogie nevű ritmus-játék volt. Tascan szerint a Boogie sikeres volt az Electronic Arts részére, a kiadó büszke az elvégzett munkára, azonban nem tervezik a Boogie vissztérését semmilyen formában. Jelenleg egyébként is Dunát lehet rekeszteni az egyéb ritmus/zenei játékokkal... 

Boogie
Boogie

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)