Hirdetés

Borderlands 2 - túl a tízmillió eladott példányon

|

A 2K Games-nek most aztán van mit ünnepelni, ugyanis a Borderlands 2 már hivatalosan is a valaha kiadott legsikeresebb játékuk.

Hirdetés

A Gearbox által jegyzett humoros kalandjátékokat és FPS-eket keverő Borderlands sorozat nagyon hamar belopta magát a játékosok szívébe. Míg a potenciál már az első részben is ott volt, a Borderlands 2 volt az, amiben igazán megtalálta a hangját a sorozat, és ez a játék eladásain is meglátszik.

A Take-Two pénzügyi jelentésében az is szerepelt, hogy a Borderlands 2-ből 10 millió példány került a boltok polcaira. Ez természetesen továbbra is csak azt a mennyiséget jelenti, amit eljuttattak a kereskedőkhöz, de a felhasználók számára továbbértékesített példányok száma is közelít ehhez, úgyhogy már ez is elég jó indok arra, hogy bontsák a srácok a pezsgőt.

A sorozat két részéből öszesen 18 millió példány fogyott, ez a szám pedig valószínűleg nemsokára tovább növekszik, ugyanis már javában hegesztik a srácok a következő részt, a Borderlands: The Pre-Sequel-t, ami az első és második rész között játszódik majd (tehát egy interquel, de a pre-sequel persze sokkal frappánsabb).

Karl Slatoff, a 2K egyik befektetője szintén pozitívan beszélt a sorozatról egy sajtókonferencián, ahol azt mondta, hogy „nagy becsben tartják a sorozatot, és nagy dolgokra számítanak még az elkövetkező játékoktól".

 

Ti mit gondoltok? Nagy jövő áll még a Borderlands előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)