Hirdetés

Borderlands 2: az első rész karakterei is visszatérnek

|

Nem kell nélkülöznünk régi kedves ismerőseinket.

Hirdetés

Tegnap már megtudhattatok néhány újdonságot a készülő Borderlands 2 játékról, és a kommentek között felvetődött az első rész karaktereinek jelenléte, illetve hanyagolása is. A PAX demó kapcsán a fejlesztők csak annyit mondtak, hogy a Borderlands szereplői visszatérnek, tehát Roland, Brick, Lillith, és Mordecai újra felbukkan.

Azt azonban még nem tudni, hogy milyen formában láthatjuk majd őket. A demóban egyébként a cél egy barát megmentése volt, majd a végén kiderült, hogy Rolandról van szó. Az tehát biztos, hogy nélkülözni nem kell őket, ami főleg azoknak lehet jó hír, akik nem szimpatizálnak a gunserker főszereplővel. Mert tegnap ez is kiderült, hogy ez a kigyúrt törpe nem mindenkinek a szíve csücske.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)