Hirdetés

Borderlands 2 - új DLC köti össze a harmadik résszel?

|

Lehet, hogy a folytatás megjelenése előtt kapunk még valamit, amivel elüthetjük az időt.

Hirdetés

Nem kevés extra tartalmat gyártott a Gearbox a Borderlands 2-höz, de mivel a kiegészítők elég jól sikerültek, egy pillanatig sem bántuk.

Hirdetés

A PlayStation Lifestyle-nak egy meg nem nevezett, de az oldal szerint megbízható forrás elárulta, hogy a Borderlands 2-höz hamarosan érkezik egy DLC, mely a játék befejezése és a Borderlands 3 kezdete közötti űrt hivatott kitölteni. A Commander Lilith and the Fight for Sanctuary névre hallgató csomag már az E3 hetében megérkezhet, ls valószínűleg PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra fogják kiadni, korábbi gépekre nem, de ez nem tiszta.

Lilith az első játék egyik irányítható karaktere volt, de felbukkant a Borderlands 2-ben és a The Pre-Sequelben is, és a harmadikból sem marad ki. Kíváncsian várjuk, hogyan bővítik a sztorit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)