Hirdetés

Borderlands 2 - sikerülhet végigvinni egy nap alatt?

|

Borderlands 2 maratonnal segít három jó barát egy alapítványnak. A cél 24 óra alatt teljesíteni a játékot és az összes hozzá kapcsolódó DLC-t.

Hirdetés

A másik cél pedig természetesen az, hogy ezzel az akcióval azokon a gyerekeken segítsenek, akik valamilyen fogyatékosságuk révén annak ellenére, hogy szeretnének, nem tudnak videojátékokkal játszani.

Egy scotlandi alapítvány, a Special Effect a módosított kontrollerek elkészítésével foglalkozik, munkájuk révén már nagyon sok gyermek megtapasztalhatta a játékok adta felhőtlen örömöket. A kontrollereket, joystickeket és egyéb érzékelőket úgy alakítják át, hogy az adott alanynak az átalakítás után a lehető legkevesebb nehézsége legyen a játék irányításában.

Volt például egy négyéves kislány, Charlotte, aki agyhártyagyulladás következtében elveszítette mind a négy végtagjának nagy részét. Az ő felsőkarjára egy olyan Wii kontrollert erősítettek, ami háromszor könnyebb az eredetinél, így nem fárad el hamar játék közben. A videóban több esetet is bemutatnak a Special Effect munkatársai.

Három jólelkű srác, Scott Marley, Paul Lithgow és Scott Watson a fejébe vette, hogy segít ezeknek a gyerekeknek és gyűjtést szerveznek a Special Effect alapítvány részére. A gyűjtés keretében megpróbálják 24 óra alatt teljesíteni a Borderlands 2-t az összes DLC-vel együtt (amikből lesz még egyébként), Xbox 360-on.

Az akcióból 500 font összegyűjtését tűzték ki célul, ami a nagy médiavisszhangnak köszönhetően félig már teljesült is, jelenleg 233 fontnál tart a számláló, pedig a maraton eseményre csak augusztus 31-én kerül majd sor.

Adakozni a Borderlands 2 maratoni akcióra ezen az oldalon keresztül lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)