Hirdetés

Borderlands 2 - így néz ki 4K-ban

|

A cel-shaded megjelenítésnek megvan az az előnye, hogy még gyenge felbontásban sem néz ki rosszul. Na de milyen, amikor 4K-ba rakják?

Hirdetés

Hála a PCGameres Ben Griffinnek hétről-hétre végignyálazhatunk egy csodálatos 4K-s galériát. Most a Gearbox lövöldéje, a Borderlands 2 került a terítékre, ami nem volt rossz választás, hiszen a mérsékelten érdekes első rész után a srácok rengeteg változatos tájat pakoltak a játékba.

A fejlesztők a folytatásban megmaradtak a jól bevált cel-shaded megoldásnál, de a homokos, sziklás környezetet sok helyen jeges terepre, omladozó metropoliszokra, és aranybányákra cserélték. Ezek főleg 4K-ban néznek ki elképesztően jól, ez még kisebb felbontáson is látványos azért.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes galériára, akkor a PCGamer oldalán átböngészhetitek a Borderlands 2 megannyi látnivalóját. Ti melyik játékot néznétek meg a legszívesebben 4K-s felbontásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)