Hirdetés

Borderlands 2: ilyen a PhysX egy GeForce GTX-en (videó)

|

A Borderlands 2 elég jól néz ki, most pedig megtekinthetjük, hogy mennyit tesz a játékhoz a PhysX.

Hirdetés

A PhysX-ről megoszlanak a vélemények, egyesek feleslegesnek tartják, mások szerint sokat hozzátesz a játékélményhez. Mivel a pozitív és a negatív hozzáállás leginkább attól függ, hogy kinek milyen videokártya van a gépében, ezért ezek a vélemények meglehetősen szubjektívnek tekinthetőek. Ami viszont biztos, hogy el semmiképpen nem vesz a szórakozásból, és ezt bizonyítja a most következő videó is, melyen megnézhetjük, hogy milyen, amikor van PhysX, és milyen, amikor nincs. Amit érdemes még tudni, hogy az Nvidia által feltöltött videóban egy GTX felel a megjelenítésért, és az összes beállítás a maximumra van tolva.

A Borderlands 2 a tengerentúlon szeptember 18-án jelenik meg, míg mifelénk szeptember 21-től lehet megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)