Hirdetés

Borderlands 2 - ingyenes a Steamen a hétvégén

|

Ha még nem próbáltátok ki a Borderlands 2-t, akkor most is tökéletes alkalom, ugyanis a Gearbox zseniális játéka egy hétvégére ingyenessé válik a Steamen.

Hirdetés

A Borderlands sorozat rengeteg rajongót gyűjtött maga köré az utóbbi évek során. Már az első rész is hatalmas siker volt, köszönhetően a szokatlan, ámde a játékhoz tökéletesen passzoló cell-shaded grafikájának és szívmelengetően beteg humorának, amire a Borderlands 2 még rá is kontrázott.

Ha még nem volt alkalmatok kipróbálni a Borderlands 2-t, akkor most lényegében egy kattintásnyira vagytok a beteljesüléstől, ugyanis a játék egy hétvége erejéig ingyenes a Steamen. Ehhez persze egy 2K akció is társul, illetve azt se felejtsétek el, hogy nem véletlenül mozgolódnak ennyire a fejlesztők, mert hamarosan érkezik a sorozat legújabb darabja, a Borderlands: The Pre-Sequel is.

 

Abban meg ugye játszható karakter lesz Claptrap, amire valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki évek óta vár. A mókás kis robot eddig csak végtelenül vicces NPC-ként szerepelt a játékokban, a Holdon viszont már oszthatjuk is vele a fejeseket. Nem lesz rossz, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)