Hirdetés

Borderlands 2 - iratkozz fel Twitch-en, ajándék játékokat és tartalmakat kapsz

|

A Gearbox Software visszahozta a Borderlands 2 Community Day 2013 Digital Bonus Packet, és mellédobott még két teljes játékot, valamint egy béta hozzáférést egy még be nem jelentett játékhoz. Nem is olyan nehéz ezeket megszerezni.

Hirdetés

Először egy jó tanács: ha aktívan játszotok a Borderlands 2-vel, mindenképp iratkozzatok fel Randy Pitchford Twitter csatornájára, mert alkalmanként, nem is olyan ritkán SHiFT kódokat osztogat. Néhányat épp tegnap szórt ki.

Ha ez megvolt, remek, most itt van még egy lehetőség, hogy in-game tárgyakat szerezzetek a Borderlands 2-höz. Ha feliratkoztok a Gearbox Twitch csatornájára egy egyszeri, 19,99 dolláros díj befizetésével, egyrészt hozzáférést kaptok a csapat HD streamjéhez, másrészt feloldhatjátok a Community Day 2013-as tartalmakat, valamint ingyen letölthetitek a Homeworld Remasteredet és a Homeworld Classicot, és még ezek mellé kaptok egy bétakulcsot is egy olyan Gearbox címhez, amit még be sem jelentettek. A csomag tehát jól meg van pakolva, a kérdés csak az, hogy nektek megér-e 20 dolcsit.

A folytatás, a Borderlands: The Pre-Sequel október 17-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)