Hirdetés

Otthagyja a Gearboxot a Borderlands 2 írója

|

A Borderlands 2 írója egész más irányban képzeli el a folytatást, így a Gearboxnak új kreatív után kell néznie, aki összerakja majd a harmadik rész történetét.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Gearbox már nekikezdett a Borderlands 3 fejlesztésének, amelyhez most grafikusokat, programozókat, dizájnereket és más fejlesztőket is keresnek. Tegnap kiderült, hogy egy új íróra is szükségük lesz.

Anthony Burch, akit nemcsak mint a Borderlands 2 írója, hanem mint a Hey Ash, Watcha Playin? szülőatyja is ismerhetünk Twitteren jelentette be távozását. A Gearbox után most a Huluhoz szerződik, hogy a Freddie Wong nevével fémjelzett RocketJump csapatával dolgozzon.

A Lionsgate által készített új sorozatot nyolc részesre tervezik, a félórás részekből pedig a RocketJump kulisszái mögé kukkanthatunk majd be heti rendszerességgel. Ezúton kívánunk sok sikert, és csak remélni tudjuk, hogy megtalálják a méltó utódot, aki csodát tesz majd a Borderlands sztorijával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)