Hirdetés

Borderlands 2 - rengeteg dolgon javít ez a nem hivatalos patch

|

Már önmagában sem volt rossz a Gearbox alkotása, amit az elszánt rajongók most egy kicsit jobbá tettek.

Hirdetés

Amíg a legtöbben már a Borderlands 3-at várjuk, addig sokan elszórakozgatnak még a remekül sikerült második résszel. Ráadásul nemrég érkezett egy frissítés, amit ugyan nem a fejlesztők, hanem a játékosok készítettek, ám mégsem árthat feltelepíteni, ha még mindig Pandora bolygóján kalandozunk.

Hirdetés

Ahogy a nevéből is kitalálható, a 4.0-ás Community Patch nem egy hivatalos frissítés a Gearboxtól, hanem rajongók dobták össze a közel 6 éves játékhoz. A patch a fegyverektől kezdve, a karakteren át, egészen a lootig nagyon sok mindenen változtat, és ezzel sokkal kiegyensúlyozottabbá varázsolja a játékmenetet.

Ha kipróbálnátok az újdonságokat, akkor töltsétek le ezt a fájlt, vagy az offline verzióját, és nézzétek meg az alábbi videót, ami elmagyarázza a telepítési folyamatot. A változások teljes listáját pedig erre találjátok.

Ti játszotok még a Borderlands 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)