Hirdetés

Borderlands 2 PS Vita - Európában csak később

|

Észak-Amerikában május 13-ától lesz kapható a Borderlands 2 PlayStation Vitás változata, itthon viszont egy picivel többet kell várni rá.

Hirdetés

A hónap, vagy akár azt is mondhatjuk, hogy a félév egyik legjobban várt kézikonzolos megjelenése a Borderlands 2, ami nagyon kevés korlátozással jön PlayStation Vitára, és egy igazi mérföldkő lehet. Ha ez lehetséges, bármi lehetséges. Majdnem bármi.

Mindezidáig úgy tudtuk, hogy a játék megjelenési dátuma május 13., de a Sony nem kötötte ki, hogy pontosan mely régiókban lesz kapható a Borderlands 2 PS Vitás változata ettől a naptól. Mint az kiderült, csak Észak-Amerikában, Európába ugyanis csak május 28-án érkezik meg, ami ugyan nem egy nagy késés, de mégis, jó ha így készültük.

Azt nem tudjuk egyelőre, hogy gépcsomagot is kapunk-e, de a játék biztosan jön. És mi már ettől is boldogak vagyunk. Izgi.a

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)