Hirdetés

Borderlands 2 PS Vita - megjelenési dátum és új gépcsomag

|

Sok találgatás után végre fix megjelenési dátumot kapott a Borderlands 2 PlayStation Vitás változata, valamint bejelentettek egy új, a játékot is tartalmazó gépcsomagot.

Hirdetés

Hát megtörtént. A Borderlands 2 tényleg kézikonzolokra költözött, és csak minimális kompromisszumokat kellett kötni.

Lehet, hogy nem lesz olyan szép, mint a PC-s és konzolos változat, de játékélményben biztosan hasonlót nyújt. A projekt révbe ért, a játék május 13-tól lesz letölthető a PlayStation Store-ból és kapható a viszonteladóknál, de még mielőtt minden ki számára elérhetővé válna, május 6-án jön a 200 dolláros Borderlands 2 Limited Edition PlayStation Vita Bundle, amiben egy 1 GB-os Wi-Fi-s Vita Slim alapgép, egy 8 GB-os memóriakártya és maga a játék található. A Borderlands 2 PlayStation Vitás kiadása egyébként tartalmazza a Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, a Mr. Torgue's Campaign of Carnage DLC-ket, a Psycho és Mechromancer karaktereket, valamint az Ultimate Vault Hunter Upgrade Packet és a Collector's Edition Packet, és támogatja a játék PS3-as mentéseit.

Valaki, aki csak emiatt vesz egy Vitát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)