Hirdetés

Frissítést kaptak a Borderlands játékok

|

A Borderlands 2, a Borderlands: The Pre-Sequel és a Borderlands: The Handsome Collection is frissült, és nem pusztán bugjavításokról van szó.

Hirdetés

A Borderlands 3 már készül, de még nagyon sokat kell rá várnunk. Addig is jó látni, hogy a Gearbox a korábbi részekkel is foglalkozik nem csak PC-n és a jelenlegi konzolokon, de Xbox 360-on és PlayStation 3-on is.

Tegnap megjelent egy-egy frissítés a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel mindhárom, különböző platformokra megjelent változatához, illetve az ezt a kettőt jelenlegi generációs konzolokra költöztető Handsome Collectionhöz is. Míg a The Pre-Sequel esetében leginkább a teljesítményt és bugokat javítottak, illetve változtattak a legendaryk hullásának gyakoriságán, a második résznél emellett balanszoltak a játék egészén, csiszoltak Maya buffjain, és hozzáadták a Fastballt Boll lootjaihoz. A Handsome még ezeken felül új funkciókkal bővült, illetve az Xbox One-os kiadáshoz kapcsolódó többjátékos kapcsolódási hibákat is megoldották. Ennél is részletesebb infókat itt találhattok.

Játszotok még valamelyikkel? Melyik a kedvenc ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)