Hirdetés

Borderlands 3 - már a hónap végén bejelenthetik

|

Könnyen lehet, hogy a PAX Easten jön el a régóta várt bejelentés.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Gearbox Software egy eddig titkolt címet készül majd leleplezni a 2019-es bostoni PAX East rendezvényen, de most már elég nagy bizonyossággal állíthatjuk, hogy ez a Borderlands 3 lesz. 

Hirdetés

A Gearbox ugyanis a mai nap folyamán az alábbi tweetet osztotta meg. A Borderlands játékok grafikai stílusát idéző képen ugyanis egy útjelző táblára a Bostoni helyszínmegjelölés mellett a március 28-i dátum kerül. Mit ad isten, bizony pont ezen a napon lesz a PAX Easten a Gearbox előadása is, hazai idő szerint este 7 órakor. 

Érdemes tehát már most felvésnetek ezt a dátumot, ugyanis minden jel arra mutat, hogy ekkor mutatják meg nekünk végre a Borderlands 3-at. Ti mit vártok a számozott harmadik résztől? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)