Hirdetés

Mit szólnátok egy Borderlands 3 bejelentéshez?

|

Már a pörög a Pax South 2015 és könnyen lehet, hogy egy Borderlands 3 bejelentéssel is gazdagabbak leszünk, mire véget ér a hétvége.

Hirdetés

A 2K Games alig pár napja jelentette be a Borderlands: The Handsome Collectiont és a kis távirányítós robottal súlyosbított Claptrap-in-the-box kiadást, de úgy látszik, hogy nem ez lesz az egyetlen Borderlands bejelentés a héten.

A PAX South 2015 egyik kérdezz-felelek panelje alatt a Gearbox ügyvezetője, Randy Pitchford ejtett el egy megjegyzést, amitől sok Borderlands-rajongónak dobbant meg a szíve. Pitchford egy rajongó kérdésére válaszolva szellőztette meg annak a lehetőségét, hogy a vasárnapi előadásuk alatt beszélnek egy kicsit a Borderlands sorozat folytatásáról.

Egyelőre nem tudjuk, hogy egyáltalán Borderlands 3 lesz-e a címe az új résznek, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit talál ki a Gearbox. Egy évvel ezelőtt még nem készült az új rész, de lehet, hogy most már készen áll beszélni róla a Gearbox.  A The Pre-Sequel egy mókás kis intermezzo volt, de remélhetőleg holnap egy kicsivel többet is megtudunk arról, hogy milyen lesz az első újgenerációs Borderlands.

A PAX South 2015 történéseit a hivatalos Twitch csatornán tudjátok követni, de természetesen minden fontosabb fordulatról külön hírben számolunk be a GSO-n.

Ti örülnétek egy Borderlands 3 bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)