Hirdetés

Borderlands 3 - teljesült a halálos beteg rajongó utolsó kívánsága

|

A Gearbox Software munkatársai tartották a szavukat és szebbé tették egy játékos utolsó napjait.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a fiatal férfira, akit Trevor Eastmannek hívnak és negyedik stádiumú, áttétes rákkal harcol, valamint aki a Reddit felhasználóinak segítségével fordult egy különleges kívánsággal a Gearbox munkatársaihoz? A stúdió azonnal teljesítette a halálos beteg rajongó kérését és meghívták őt a bázisukra, ahol Eastman négy órán keresztül tolhatta a játék félkész változatát, sőt elneveztek róla egy fegyvert is: a "Compressig Trevanator"  egy különleges shotgun, amely fagyasztó és gyújtó lőszert használ, és egy szöveg olvasható rajta: "Trev is gonna get you!", azaz "Trev el fog kapni!". 

Hirdetés

A srác pár nappal a Borderlands 3 megjelenése után ismét életjelet adott magáról, természetesen a Redditen keresztül. Elmondta, hogy kapott egy ingyenes példányt a fejlesztőcsapattól, amelyet azóta le sem tesz, a kedvenc karaktere pedig legfőképpen FL4K. Trevor története azonban nem végződik happy enddel, bármennyire is szeretnénk: ahogyan a bejegyzésében kifejtette hetekig volt kórházban, az állapota pedig annyit romlott, hogy abba kellett hagyni nála a kemo- és immunterápiát. Élete hátralévő részét az otthonában próbálják szebbé tenni hospice ellátással, folyamatosan morfiumot kap, hogy elviselje a fájdalmat és reménykedik benne, hogy még végig tudja játszani a játékot az utolsó napjaiban. Trevor elmondása szerint mindenképpen tudatni szerette volna ezt a hírt azokkal, akik támogatták és segítették, egyúttal köszönetet is mondott a támogatóinak. 

Reméljük, hogy a szuperhősöket is meghazudtoló erővel bíró gamer még végig fogja tudni játszani a Borderlands 3-at, mielőtt elszólítaná az ég. Minden tiszteletünk az övé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)