Hirdetés

Borderlands 3 - trailer hangol minket a halloween témájú eseményre

|

Kellő őrültségre és akcióra számíthatunk a játékbeli ünnep alatt is.

Hirdetés

Közeledik a halloween, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, számos játékban van lehetőségünk részt venni tematikus eseményeken. Természetesen a Gearbox is készült: a Borderlands 3 Bloody Harvest eventje alatt rengeteg lootot lehet szerezni, és persze egy rakás új ellenséget pusztíthatunk el.

Hirdetés

A Bloody Harvest október 24-től december 5-ig lesz elérhető ingyenesen minden játékos számára, és még egy Legendary fegyvert is megszerezhetünk az esemény során. Egy új boss karakterrel is meg kell majd birkóznunk, ez pedig nem más, mint a hatalmas, zölden lángoló koponyájú Captain Haunt, aki a fejéhez hasonló varázslatokat szór a játékosokra. Nézzétek meg a trailert ti is alább.

Az esemény ideje alatt a fegyver mellett több kozmetikai cuccot és egy Weapon Trinketet is lehet majd szerezni. Nektek hogy tetszik a Bloody Harvest, meg fogtok küzdeni a Borderlands 3 hallowweni bossával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)