Hirdetés

Szíveket zúzunk a Borderlands 3 Valentin-napi eseményén

|

A Gearbox lerántotta a leplet a következő szezonális eseményéről, ami új cuccokat és szinthatár növekedést is hoz.

Hirdetés

Az új szezonális event címe Broken Hearts Day lesz. A Borderlands 3 világának ellenségei körül kis szívecskék fognak keringeni, melyeket lelőhetünk majd. Ezek különböző hatásokkal lehetnek a csapatunkra, mint például megnövelhetik a sebzésünket, de mellénk is állíthatják a szív korábbi tulajdonosát. Legrosszabb esetben a szív egy rakat loottá esik szét.

Hirdetés

Minél több szívet szétzúzunk, annál több jutalmat oldhatunk fel. Az esemény alatt 5 egyedi újdonság lesz, melyeket csak a Broken Hearts Day egy hete alatt lehet majd megszerezni. Ezek között lesznek különleges skinek de Legendary fegyverek is. Az esemény valamikor februárban indul, a következő frissítés érkezésével. Ezzel együtt egyébként a szinthatár is felemelkedik 50-ről 53-ra, ami három extra skill pontot jelent mindenkinek.

A Gearbox jelenleg egyébként több életminőségbeli változtatáson is dolgozik. Fejlesztés alatt állnak az átvezetők átugrásának lehetősége, a True Vault Hunter mód, a Guardian Rank kapcsoló, esemény kapcsoló, Fight for Your Life finomítások, Mayhem 2.0 és a Twitch ECHOcast kiegészítő finomítása.

Valószínűleg ezekről, és a következő fizetős tartalomról is lesz szó a PAX East Gearbox paneljén február 27-én 20:30-kor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)