Hirdetés

Borderlands 3 - Claptrap vált alkalmi idegenvezetőnkké Pandorán

|

Régi cimboránk egy új videóban mesél a Borderlands sorozat leghíresebb bolygójáról.

Hirdetés

Nyilván a Borderlands 3-ból sem maradhat majd ki kedvenc kis szószátyár robotunk, Claptrap. Ezúttal nem játszható karakterként, hanem NPC-ként számíthatunk rá, de legalább még a játék megjelenése előtt beugrott hozzánk egy gyors körre. 

Hirdetés

A Borderlands 3-ban számos planétát bejárhatunk, de azért mégiscsak Pandora marad az a bolygó, amelynek neve eggyé forrt a szériával. Így hát nem is csoda, hogy alkalmi kis idegenvezetőnk, Claptrap épp ennek a bolygónak mutatja be részletesen flóráját és faunáját az alábbi videóban, amit nemrég tettek közzé a fejlesztők. 

A Borderlands 3 idén ősszel, egészen pontosan szeptember 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Google Stadiára. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)