Hirdetés

Borderlands 3 - ez lehet a borítókép és a gyűjtői kiadás tartalma

|

Egyre kevesebb titok marad a ma délutáni nagy leleplezésre.

Hirdetés

A napokban a Gearbox megerősítette, hogy a Borderlands 3-on dolgozott az elmúlt években, és kiadott egy egészen jó trailert, mely röviden összefoglalta, mire számíthatunk.

Hirdetés

További részleteket ma délután 3-kor fogunk megtudni, de nemrég a megjelenési dátum szivárgott ki, most pedig a borítóképek és az egyik gyűjtői kiadás tartalma. Az általában jól értesült Wario64 osztotta meg a képeket, melyeken láthatjuk, hogy végül nem három irányból lövi fejbe magát a karakter. Ha minden igaz, lesz egy Diamond Loot Chest Collector's Edition kiadás is, egy láda replikájában kapjuk meg a Sanctuary 3 modelljét, 10 figurát, 5 litográfiát, 4 kulcstartót, egy szövettérképet, a játékot, egy fémdobozt, a season passt, valamint egyéb digitális tartalmakat.

Emellett egy kiszivárgott reklám ismét megerősítette a szeptember 13-ai megjelenési dátumot, valamint azt, hogy a játék az Epic Games Store-ban jelenik meg.

A Gearbox az alábbi képpel reagált:

Már csak délután 3-ig kell várni a megerősítésre. Addig még simán van idő néhány szivárgásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)