Hirdetés

Borderlands 3 - eddig bírta a Denuvo, feltörték a játékot

|

Viszonylag sokáig bírta a másolásvédelem, de egy brigádnak mégis sikerült kijátszania.

Hirdetés

A múltban akadtak problémák a Denuvo által biztosított védelemmel, hiszen a Rage 2 esetében egy napig se bírta, a Metro Exodus esetében pedig  pár nap alatt feltörték, azonban a Borderlands 3-at illetően meglepően sokáig kitartott a másolásvédelmi eljárás legújabb verziója. De semmi sem tart örökké, sajnos most is a védelmi vonalak eleséséről kell beszámolnunk nektek.

Hirdetés

Szeptember 13-án jelent meg a Gearbox akció-szerepjátéka és csak most, október legvégére sikerült átütni a pajzsot. Még ha a megszokottnál később is, de a crackerek szállították a feltört játékot a legnagyobb torrentoldalakra, így tulajdonképpen értelmetlenné vált a Denuvo további alkalmazása a Borderlands 3-ban, ugyanakkor nincs információnk róla, hogy a kiadó tervezi-e az eltávolítását (ahogyan történt az például a Rage 2 kapcsán is). 

Mi azért továbbra is azt javasolnánk, hogy inkább vegyétek meg a játékot, akad itt egy Borderlands 3 teszt is, ha esetleg ez segít a döntésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)