Hirdetés

Borderlands 3 - nem lesz olyan, mint a Destiny

|

Igaz, hogy mindkettő loot shooter, de a Gearbox nem akart live service-es játékot készíteni.

Hirdetés

Egy olyan játéknál, amiben több mint egymilliárd fegyver eshet az ölünkbe, nem kérdés, hogy fontos szerepet kap a loot.

Hirdetés

A loot shooterek műfajának kiemelt képviselői a Destiny és a The Division sorozat tagjai, melyek osztott világú, folyamatosan frissülő játékok. A Borderlands széria is elindulhatott volna ebbe az irányba, de a készítők úgy látták jónak, ha szimplán még többet adnak abból, amit eddig kínáltak. A Game Revolutionnek nyilatkozva Anthony Nicholson vezető producer elmondta, hogy szeretik ezeket a loot shootereket, játszanak velük, de arra akartak fókuszálni, amiben ők igazán jók. Vették a korábbi Borderlands-játékmenetet, és legjobb tudásukat használva továbbfejlesztették.

Az alapjátékot sietve nagyjából 30 óra alatt lehet végigjátszani, de érkezik hozzá 4 sztoribővítő DLC is, úgyhogy a Gearbox tényleg a klasszikus rendszert követi. A Borderlands 3-ban szeptember 13-ától merülhetünk el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)