Hirdetés

Borderlands 3 - egy ikonikus Destiny fegyver párját is megszerezhetjük

|

A Good Juju névre keresztel fegyver megszólalásig hasonlít a Bungie-féle loot-shooter Bad Jujujára.

Hirdetés

A Borderlands szériától nem áll messze, hogy easter eggekkel és egyéb játékok felé való kikacsintással szórakoztassák a nagyérdeműt, a harmadik részben fellelhető elképesztő mennyiségű fegyver pedig egy remek táptalajt nyújt ennek, hiszen leírásban könnyedén el lehet rejteni egy-egy megmosolyogtató utalást. Ezúttal a Destiny játékok egyik elhíresült fegyverét kozmetikázták meg kicsit, és bocsátották a vault hunterek rendelkezésére. 

Hirdetés

A Bad Juju a Destiny 2 egyik exotic típusú pulse puskája, melynek van egy nagyon hasznos tulajdonsága: ha sikerül vele leszednünk valakit, akkor azonnal újratöltődik a tár és egy rövid időre a sebzés is megemelkedik. Mivel egy remekül kezelhető fegyverről van szó, ezért akik sok időt töltöttek a Destiny 2-vel, azok minden bizonnyal összefutottak már vele, a kinézetét pedig nehéz elfelejteni:

A jelek szerint az ikonikus puska megihlette a Borderlands 3 fejlesztőit is, ugyanis a játékosok nemrég fedezték fel, hogy a múlt heti frissítéssel érkezett egy Good Juju névre keresztelt halálosztó alkalmatosság, mely nem csak nevében hasonlít nagyon az előbb említett fegyverre, hanem tulajdonságaiban is, ugyanis az ölés utáni újratöltős funkció itt is megtalálható, és bizony kinézetében is igencsak emlékeztet a Bad Jujura:

A Good Jujut a Mayhem Mode 4-ben lehet megszerezni, ha elimináljuk a The Rampager névre hallgató ellent, és bizony megéri a fáradtságot, hiszen egy gyors újratöltési idővel és tisztes sebzéssel dolgozó fegyver kerül a kollekciónkba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)