Hirdetés

Borderlands 3 - mégis működik majd az előtöltés PC-n is

|

A jelek szerint az Epic Games programozóinak csak sikerült kiküszöbölniük a funkciót érintő hibákat.

Hirdetés

Már korábban is érkeztek hírek arról, hogy az előrendelőknek lehetőségük lesz korábban letölteni a Borderlands 3-at, hogy a hivatalos rajtkor már ne kelljen ilyen formaságokkal bajlódni, azonban akkor az Epic jelezte, hogy a PC-s játékosok számára nem áll majd rendelkezésre ez a lehetőség. Tim Sweeney azzal indokolta ezt a döntést, hogy az Epic Games Store-on ugyan van lehetőség előtöltésre, de a korábbi tesztjeik alatt találtak pár hibát a működésében és nem akarnak egy akkora megjelenésnél kockáztatni, mint amilyen Gearbox játékáé lesz.

Hirdetés

A jelek szerint az Epic fejlesztőinek sikerült kiküszöbölniük a csorbát, ugyanis a mai napon bejelentették, hogy minden platformon lehetőség nyílik az előtöltésre. Két nappal a megjelenés előtt tudjátok majd telepíteni a játékot, azaz ha előrendeltétek, akkor valószínűleg már szeptember 11-én, hajnali 1 órakor kezdhetitek a letöltést. 

A Borderlands hivatalosan szeptember 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Playstation 4-re, és a szolgáltatás indulása után Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)