Hirdetés

Borderlands 3 - nem ér véget a játék a kampány befejezésével

|

Bőven akad majd tennivaló a Gearbox alkotásában, ugyanis a sztori végeztével kezdetét fogja venni az endgame.

Hirdetés

Sajnos elég sok olyan alkotás van, ami roppantul le tudja kötni az embert a cselekménye során, de amint a kaland végére érünk, elfogynak a tartalmak, és nincs is miért visszanéznünk a játékba. A Borderlands 3 elméletileg nem ilyen lesz.

Hirdetés

A Gearbox a PAX Westen mutatta be a nagyérdeműnek, hogy mi mindent csinálhatunk még a játékban, miután befejeztük a sztorit. Elérhetővé válik többek között a True Vault Hunter Mode, ami tulajdonképpen a New Game+-nak felel meg, tehát elölről kezdhetjük a kalandot, viszont megtarthatjuk szintünket, cuccainkat és képességeinket, és ellenfeleink is sokkal erősebbek lesznek.

A Guardian Rank nagyjából olyan, mint a Borderlands 2 Badass Rankje, tehát kapunk egy különálló XP-csíkot, és minden egyes szintlépéskor egy úgynevezett Guardian Tokennel jutalmaz minket a játék, amit aztán három különálló képességfán költhetünk el.

Aztán ott van még a Mayhem Mode, ami szintén alaposan felrázhatja majd a játékot. Miután végeztünk a kampánnyal, elérhetővé válik egy terminál a Sanctuary III-on, ahol különböző nehézségű Mayhem Mode-okat állíthatunk be magunknak. Amint aktiválunk egy ilyen módosítót, egyből brutálisabbá válik a játék világa, de ugyanakkor menőbb jutalmakra is számíthatunk.

Ha ezekhez hozzávesszük még a korábban bemutatott mókákat, mint például a kooperatív harcra kihegyezett Circle of Slaughtert, vagy az időmérős Proving Groundsot, akkor bizony már most borítékolható, hogy jó pár játékórát eltölthetünk majd a Borderlands 3-ban a főküldetések letudása után is. Sőt, ha minden igaz, még egy kampány DLC-vel és szezonális eseményekkel is készül a Gearbox, szóval tényleg nem fogunk unatkozni.

A Borderlands 3 szeptember 13-án robban be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint később Google Stadiára is elérhető lesz. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)