Hirdetés

Borderlands 3 - valószínűleg kevesebb ideig lesz Epic Store-exkluzív, mint más játékok

|

Ezt várhatóan csak holnap erősítik meg, de Randy Pitchford próbált néhány dolgot már most tisztázni.

Hirdetés

Tegnap egy túlpörgött közösségi mediás munkatársnak köszönhetően a holnapra tervezett bejelentés előtt kiderült a Borderlands 3 megjelenési dátuma, illetve az is, hogy a játék az Epic Games Store-ból lesz elérhető PC-n.

Hirdetés

Utóbbi infó hallatán természetesen megindultak a támadások a Gearbox ellen, amit a fejlesztőcsapat rengeteget twitterező vezetője nem nézett jó szemmel. A kritizálóknak válaszul elmondta, hogy a kiadásról nem ők döntenek, hanem a 2K (illetve annak anyacége, a Take-Two), ahogy az árról, az értékesítés helyéről és formájáról, valamint a különböző együttműködésekről is. Hozzátette, hogy fogyasztóként szeret sokfelé vásárolni, és nincs ellene az exkluzivitásnak, ha az előnyökkel jár, illetve nem tart túl sokáig - például csak hat hónapig. Jelenleg az a gyakorlat, hogy ami az Epic Games Store-ból indul, az egy évig nem lehet elérhető máshonnan.

Végül pedig megjegyezte, hogy a cross-platform játék iránt érdeklődést mutat a csapat, és ebben az Epic is jó partner lehet. 

Várjuk a további információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)