Hirdetés

Borderlands 3 - már most 25-ször annyi fegyverhangot rögzítettek, mint a Borderlands 2-höz

|

Elvégre ha több mint egymilliárd fegyver készül a játékhoz, nem is baj, hogy nem mind ugyanúgy szól.

Hirdetés

A loot shooterekben egyébként is fontos, hogy rengeteg fegyver közül válogathassanak a játékosok, de a Borderlands széria fejlesztői ezt mindenki másnál komolyabban kezelik.

Hirdetés

Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy összesen több mint 1 milliárd fegyver közül emelhetjük ki kedvenceinket (nyilván az különösen kell, aminek lábai vannak), de a hangokért felelős Joshua Davidson elárulta, hogy már most 7500 különböző .wav fájl kapcsolódik csak a stukkerekhez, és még nem végeztek a munkával. A Borderlands 2 esetében 300-nál álltak meg.

A C4 robbanásának hangját így rögzítették:

Május 1-jén, szerdán mutatja be a Gearbox a Borderlands 3 játékmenetét egy Los Angeles-i rendezvényen, ahova - Magyarországról egyedüliként - mi is kiutazunk. Csirke igyekszik a lehető legtöbb információt magába szívni, míg az online-on azonnal beszámolunk mindenről, amit tudni érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)