Hirdetés

Borderlands 3 - a csapat 90 százaléka ezen dolgozik

|

Vagy legalábbis valami olyanon, amire a Gearboxtól a legjobban vágyunk, és az jó eséllyel nem egy újabb Duke Nukem.

Hirdetés

A 2K Games elég sovány felhozatallal készült az aktuális pénzügyi évre, az XCOM 2 kiegészítője, valamint két sportjáték, az NBA 2K18 és a WWE 2K18 mellett nincs más újdonság a kínálatban. A háttérben viszont készül ez-az, amivel a jövő évi E3-on nagyot durranthatnak.

Hirdetés

Persze csak találgathatunk, hogy melyik csapat épp mit hegeszt, de az egészen biztos, hogy a Gearbox következő nagy dobása egy új Borderlands játék lesz. Randy Pitchford, a csapat vezetője a hétvége folyamán elmondta, az állomány körülbelül 90%-a egy olyan játékkal van elfoglalva, amilyennel a rajongók szeretnék, hogy el legyenek foglalva. A maradék valószínűleg a nemrég bejelentett Project 1v1-et kapta. Reménykedünk egy 2018-as bejelentésben és egy 2019-es megjelenésben, de most még semmi nem biztos. Addig is lesz mivel játszanunk, úgyhogy nem vágjuk fel az ereinket hullámpalával, ha később mehetünk posztapokaliptikus földekre kalandozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)