Hirdetés

Borderlands 3 - kiszivárgott egy félperces, teljesen érdektelen gameplay

|

Csirke kint van éppen Los Angelesben, hogy megtudjon mindent a Borderlands 3-ról. Az itt látható videót nem ő szivárogtatta ki, nem mintha nem lenne mindegy...

Hirdetés

Ha követitek a GameStar Instragram oldalát, akkor bizonyára feltűnt már, hogy Csirke nemrég Los Angelesbe utazott (kivételesen nem az E3 miatt), hogy személyesen is szemügyre vehesse a Borderlands 3-at. Itteni idő szerint este 20 órától nyílik majd meg az információs csap, de ő rögzít kint gameplay videót, kipróbálja a játékot alaposan, és szállítja majd az infókat nektek első kézből. 

Hirdetés

Addig persze embargó van, de persze az internet egy mesebeli hely, ahol a szabályok, határok, korlátozások elmosódnak, mindig van valaki, aki zsebben kilop egy kis infót, képet, videó részletet, hogy elsőként hozza el az újdonságokra éhező tömegeknek a megváltást. Most ez egy 30 másodperces Borderlands 3 gameplay lett, gyakorlatilag teljesen felesleges és akciómentes loot pakolgatás, de ha valakinek ez ad egy kis extra energiát estig, akkor hajrá!

Nézzétek a GSO-t, és persze iratkozzatok fel YouTube csatornánkra is, mert mutatunk majd mindent, ahogy lehet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)