Hirdetés

Borderlands 3 - a Gearbox dolgozik azon, hogy mindenki együtt játszhasson

|

A mai bejelentés nem a cross-playről fog szólni, de Randy Pitchford azért szót ejtett róla.

Hirdetés

Ma délután négykor érdemes lesz visszanézni, ha várjátok a Borderlands 3-at, mert bejelentésre készül a Gearbox. A Celebration of Togetherness ("Az összetartozás ünnepe") azonban nem a cross-playhez kapcsolódik, hanem valami máshoz. 

Hirdetés

Valószínűleg egy új trailer érkezik, de egyelőre csak tippelgethetünk. Közben viszont a fejlesztőcsapat feje - jó szokásához híven - használja a Twittert, és elmondta, hogy továbbra is szeretnék támogatni a cross-play-t (azaz hogy együtt játszhassanak a PC-sek, Xbox One-osok és PS4-esek), dolgoznak a partnereikkel a funkció beépítésén, de a megjelenésre még biztosan nem fognak végezni ezzel. Mi már annak is örülünk, hogy a szándék megvan, remélhetőleg a Sony is együttműködő lesz.

A játék szeptember 13-án jelenik meg mindhárom platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)