Hirdetés

Közel negyedórán keresztül mozog a Borderlands 3 új DLC-je

|

Ízelítőt kaptunk a Guns, Love and Tentacles játékmenetéből.

Hirdetés

Sokak legnagyobb örömére a közelmúltban Steamen is elérhetővé vált a Borderlands 3, így megszűnt Epic Game Store-exkluzívnak lenni. De nem ez az egyetlen jó hír a játékkal kapcsolatban, hiszen amikor bejelentésre került, hogy a harmadik rész mikor fog debütálni a Valve rendszerében, akkor azt is megtudhattuk, hogy a szezonbérlet következő DLC-jéről mit kell tudni. 

Hirdetés

A Borderlands 3 második nagy tartalmi csomagjában, a Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock történetében egy különleges eseményen, egy fagyos eljegyzésen van jelenésünk a jéghideg Xylourgos nevű bolygón, ahol izgalmas új ellenfelek, újabb humorbombák és ismerős arcok (például a Borderlands 2-es Gaige) is várnak ránk. Íme a gameplay első 12 perce:

A Guns, Love and Tentacles megjelenése március 26-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Hogy tetszik a videó alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)